CarShineApp este prima aplicație de smartphone ce permite găsirea rapida si programarea la o spălatorie, centru de detailing auto, ori service de roti sau service rapid, ce poate fi instalată gratuit de catre toți posesorii și utilizatorii de autovehicule din Romania.

Cum funcționează

Prin intermediul aplicației poate fi gasită, pe hartă, cea mai apropiată spălătorie sau centru de detailing auto ori, folosind câmpul Search, o anume locație preferată.

A. Functiile aplicatiei

 1. CarShineApp face rutarea către locația aleasă, utilizând aplicația de navigare favorită setată în smarphone-ul utilizatorului.
 2. O altă funcție a aplicației cu un inalt grad de eficienta este aceea ca utilizatorii titulari de cont pot face rezervări la locațiile care acceptă programări.
  Această funcție este foarte importantă pentru utilizatori ajutându-vă să salvați minute sau ore bune din prețiosul dumneavoastră timp prin faptul că evitati atat timpul pierdut cu identificarea unei spălătorii sau centru de detailing auto, cât și al celui pierdut cu statul la coadă.
  O parte din coordonatorii de spălătorii și centre de detailing auto nu realizează încă ce avataj important oferă aplicația utilizatorilor săi prin intermediul modulului de rezervare, astfel încât vă sugerăm să solicitați spălătoriior sau centrelor de detailing pe care doriți să le accesați, inscrierea pe harta CarShineApp, cat si acceptarea de rezervări.
  Rezervările se vor putea face numai utilizând creditele încarcate de către utilizatorii titulari de cont în aplicație.
  Costul unei rezervări este de 10 lei.
  O rezervare poate fi anulată fara costuri, cu cel mult 24 de ore înainte.
  Un utilizator titular de cont, poate face în mod gratuit 2 anulări pe lună.
 3. O alta funcție importanta a aplicatiei este aceea ca titularul de cont are posibilitatea de a transmite către alte persoane, prin intermediul unui cod QR unic, accesul la serviciile splătoriilor sau centrelor de detailing auto. Prin mijlocirea aceluiași cod QR se pot plati și serviciile, daca titularul a incarcat destule credite in aplicatie.
  Serviciile prestate de către spălătorii sau centrele de detailing pot fi plătite atât numerar sau cu cardul bancar la locațiile care au POS, ori direct din smartphone, prin intermediul creditelor încărcate în aplicație.
 4. Utilizatorii au posibilitatea de a oferi un rating locațiilor vizitate, astfel încât, în timp, cei care nu prestează servicii de calitate se vor elimina singuri din rețea.

B. Modalitatea de utilizare a aplicației

Pentru o utilizare cât mai intuitivă și facilă, aplicația are un meniu direct, accesibil în permanență, aflat în partea de jos a ecranului și un meniu mobil, care devine vizibil atunci când se apasă iconița proprie - cea din stanga jos.

Meniul direct – cuprinde 4 butoane și permite accesul instant la cele mai frecvente funcții folosite de catre utilizatori:

Căutarea unei spălătorii sau centru de detailing auto atât în modulul hartă

Căutarea este de tip dinamic: atunci când utilizatorul începe să scrie un cuvânt cheie (denumirea spălătoriei, adresa etc.), aplicația îi oferă mai multe rezultate relevante.

Utilizatorul poate alege astfel, dintre multiplele sugestii oferite, spălătoria sau centrul de detailing auto căutat.

Modulul hartă afișeaza spălătoriile pe o hartă digitală actualizată săptămânal.

Aplicația pornește implicit în modul hartă.

Pentru o mai bună utilizare, aplicația solicită activarea funcției de localizare a poziției smartphone-ului.

2.png (72 KB)Poziția utilizatorului este reprezentată sugestiv pe hartă, acesta centrandu-se lin pe această locație.

Atunci când o spălătorie sau centru de detailing auto sunt selectate pe harta, iconița își schimbă culoarea și din albastra devine roșie.

În partea de jos a ecranului apare o fereastă cu detaliile spălătoriei sau centrului de detailing auto selectat: denumire, adresa, orar, precum și distanța de la poziția utilizatorului, cat și timpul estimat de șofat până la locatia selectată.

 

In continuare, utilizatorul poate alege intre cele 2 funcții rapide: ”Navigare” sau ”Rezervă”. Butonul “Navigare”, face posibilă rutarea către locația aleasă, utilizând aplicația de navigare setată ca favorită în smarphone-ul utilizatorului.

Butonul “Rezervă” deschide fereastra care permite realizarea unei progrămări la respectiva spălătorie sau centru de detailing auto.

Fereastra pentru rezervări la spălătoria sau centrul de detailing auto selectate, are mai multe câmpuri care indentifica utilizatorul și mașina acestuia: numele șoferului, numărul de înmatriculare al autovehiculului (câmp obligatoriu), modelul și marca mașinii.

In partea de jos a ferestrei sunt afișate opțiunile de zi și oră.

Mai întâi se selectează ziua rezevării, aplicația permitand realizarea unei programări cu până la maxim 30 de zile în viitor.

Odată ce a fost selectată o zi, câmpul aferent orelor disponibile se completează cu orele afisate ca fiind disponibile pentru programari.

Utilizatorul face rezervarea apăsând butonul ”Rezerva”, si după ce confirmă rezervarea, aceasta este salvată, si trimisă spălătoriei sau centrului de detailing auto, devenind vizibilă în lista rezervărilor din Meniul mobil, al utilizatorului cat si al spalatoriei sau centrului de detailing auto.

In momentul confirmarii rezervarii, aplicatia emite un cod QR unic ce poate fi transmis de catre titularul de cont si altor persoane.

 

Meniul mobil - este accesibil făcând click pe butonul din stanga al meniului rapid.

Acesta conține secțiunile dedicate ulitizatorului: termenii și condițiile de utlizare a aplicației, contul utlizatorului, adaugă credite și rezervările utilizatorului.

Secțiunea Termeni și condiții – conține toate detaliile cu privire la aspectele care reglementează relația juridică dintre utilizatori și administratorul aplicației CarShineApp. Tot aici sunt precizate condițiile și regulile după care se pot face rezervările, costurile acestora, modalitatile în care se pot anula sau trimite catre alte persoane.

Contul utilizatorului: cuprinde la randul sau 2 secțiuni: General și Factura.

În secțiunea General sunt afișate câmpurile: nume, E-mail, parolă, număr telefon, număr auto, modelul si marca și autovehiculului. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Datele cu care se completează câmpurile: nume, număr auto, modelul și marca autovehiculului vor fi preluate și înscrise automat în fereastra de rezervare la spălătorii sau centre de detailing auto. În fereastra de rezervare, aceste câmpuri se pot modifica, astel încât, titularul de cont, să poată face o rezervare și pentru o altă persoană / autovehicul.

Secțiunea Factura îi permite utilizatorului titular de cont să obțină o factură fiscală de la administratorul aplicației CarShineApp, factura ce va include costurile aferente rezervărilor făcute, cat și pe cele ale serviciilor de splălare sau detailing auto ce au fost platite cu credite incarcate in aplicație, pentru luna anterioară.

Atenție! Această secțiune se poate închide doar apăsând butonul Salvează. In felul aceasta, utilizatorul titular de cont trebuie să completeze câmpurile obligatorii (pentru a putea fi individualizat) și să confirme faptul că a luat la cunoștiință și este de cord cu condițiile de utilizare a aplicației.

În cadrul secțiunii ”Credite” utlizatorul va putea să încarce, folosind un card bancar valabil, anumite sume de bani cu care să plătească rezervările viitoare sau serviciile prestate de catre spălătoriile sau centrele de detailing auto, direct din aplicație – prin scanarea codului QR aferent.

Secțiunea ”Rezervari” – permite vizualizarea rezervărilor făcute de utilizator, precum și administrarea aceastora – creare de cod QR unic, anulare, sau transmitere către alte persoane (membri ai familiei, prieteni sau subalterni).