Prezentare CarShineApp

1. Prezentarea generală:

CarShineApp este o platformă care permite utilizatorilor de autovehicule să găsească rapid cea mai apropiată spălătorie sau centru de detailing auto din rețeaua proprie, cât și să-și programeze la oricare din acestea o vizită, pentru a beneficia de serviciile furnizate de respectiva spălătorie sau centru de detailing auto, la o anumită dată și oră.

Pentru serviciul de rezervare, spalatoria sau centrul de detailing auto vor încasa o sumă de 5 lei în plus față de costurile serviciilor de spălare auto. Această suma va fi decontată lunar de către CarShineApp.

2. Descriere procedură de utilizare a aplicației pentru spălătorii.

Pentru a vizualiza și administra rezervările făcute de utilizatorii auto pentru locația respectivă, spălătoria își va instala aplicația CarShineApp pentru spălătorii accesând link-ul https://app.carshineapp.ro/spalatorii/ de pe un telefon mobil de tip smartphone cu conexiune la internet sau de pe un laptop.

Aplicația va solicita instalarea pe respectivul telefon prin Adăugare la Ecranul Principal / Add to Home Screen. Reprezentantul spălătoriei trebuie să dea acceptul următoarelor 2 ferestre și aplicația se va instala în mai puțin de 5 secunde.

La prima deschidere a aplicației, se va afișa fereastra cu datele de identificare ale spălătoriei. Dacă spălătoria este deja înscrisă în rețeaua CarShineApp, reprezentantul spălătoriei va completa doar câmpul roșu cu Codul de Activare primit.

În cazul în care spălătoria nu este încă înscrisă în Rețea, va completa toate câmpurile și după ce va face click pe butonul ”Salvează”, în maxim 48 de ore lucrătoare va primi Codul de Activare.

3. Ecranul principal

La deschiderea aplicației se va afișa Ecranul principal, care constă într-o listă cu rezervările din ziua curentă ordonate crescător după oră - Lista rezervărilor.

Lista cuprinde elementele minimale necesare identificării unei rezervări: data și ora rezervării, numărul de înmatriculare al autoturismului programat, numele utilizatorului (șoferului) și un buton care permite vizualizarea tuturor detaliilor respectivei rezervări.

Această listă poate fi sortată și după celelalte criterii afișate: auto sau numele utilizatorului (șoferului).

Atunci când o programare a fost anulată aceasta apare cu o linie tăiată.

Pe pagină sunt afișate un număr de 10 rezervări, dar acest număr se poate modifica din butonul ”Show 10 entries”, până la ”Show 100 entries”.

4. Meniul principal

Aflat în partea de jos a ecranului este minimalist și intuitiv, aspecte care permit un acces rapid la principalale Secțiuni: de la stânga la dreapta: Meniul mobil, Lista rezervărilor, Scanarea codului QR specific fiecărei rezervări și Calendarul.

Principiul de bază al aplicației CarShineApp pentru spălătorii este acela de a oferi utilizatorului aplicației acces facil la rezervările zilnice, de a confirma o rezervare (prin scanarea codului QR oferit de catre utilizator) și atunci când este cazul, de a debita din contul utilizatorului titular de cont, suma aferentă serviciului de spălare pentru respectiva rezervare.

Totodată, spălătoria va putea să facă propriile rezervări fără nici un venit suplimentar, pe care le poate anula în mod gratuit, pănă la data și ora stabilite.

5. Calendarul

Este instrumentul care perminte vizualizarea rezervărilor într-o anumită dată – selectată de către utilizatorul de la spălătorie. În mod implicit, aplicația afișează rezervările din ziua curentă.

6. Scanarea codului QR

La sosirea la spalatorie sau centrul de detailing, utilizatorul șofer va prezenta codul QR generat de aplicație care conține elementele de identificare ale rezervării, ale mașinii și ale spălătoriei ori centrului de detailing.
Codul QR este unic și poate fi prezentat de pe smartphone sau sub formă printată.

Secțiunea de Scanare cod QR din aplicatia spălătoriei sau centrului de detailing are în partea de sus a ecranului un câmp obligatoriu de completat, în care reprezentatul acesteia va înscrie suma aferetă serviciului de spălare auto. În cazul în care Utilizatorul dorește să plătescă cash sau cu cardul direct către spălătorie sau centrul de detailing, în câmpul respectiv se va trece suma 0, clientul fiind debitat din aplicație numai cu contravaloarea rezervării. Fără completarea acestui câmp citirea codului QR nu va putea fi finalizată cu succes.

Atunci când scanarea codului QR se finalizează cu succes și suma trecută în acel câmp este acceptată de către utilizatorul șofer, aceasta va fi retrasă automat din contul utilizatorului titular de cont care a făcut rezervarea, urmând a fi decontată către spălătorie sau centrul de detailing auto.

7. Meniul mobil

Este o Secțiune care permite reprezentantului spălătoriei să administreze contul propriu din rețeaua CarShineApp.

La ”Termeni și condiții” sunt menționați termenii și condițiile care reglementează relația juridică dintre spălătorie și administratorii platformei / aplicației CarShineApp, dar și dintre splătorie și utilizatorii titulari de cont care și-au făcut rezervări la respectiva spălătorie.

Contul spălătoriei conține câmpurile de identificare ale spălătoriei, și în mod esențial - Codul de activare, pe care orice spălătorie din rețea îl primește de la administratorii platformei / aplicației CarShineApp.

Aplicația CarShineApp pentru spălătorii se poate instala pe mai multe telefoane de tip smartphone pentru aceeași spălătorie – cerința de bază fiind ca, în câmpul Codul de activare să se introducă același cod primit de la administratorii platformei / aplicației CarShineApp .

8. Rubrica Harta

Permite vizualizarea pozitiei spălătoriei sau centrului de detailing auto pe hartă. In cazul in care poziționarea nu a fost corect facută, luați legatura cu administratorii aplicației.

9. Setările orelor de programare

În această secțiune, reprezentantul spălătoriei sau centrului de detailing auto stabilește orele la care se pot primi rezervări.

Principiul general al stabilirii orelor de programare este de a muta din tabelul ”Alege”, care conține toate orele posibile (de la 00:00, din 15 minute în 15 minute, până la ora 23.45) în tabelul ”Prog”, folosind butonul ”>”, orele la care spălătoria dorește să primească rezervări.

Spălătoria sau centrul de detailing auto au posibilitatea stabilirii unor ore pentru programare în mod diferențiat: pentru zilele din cursul săptămânii, dar și pentru sâmbătă, respectiv duminică.

De asemenea se pot înscrie în aplicație mai multe rampe, sau activitati, fiecare cu programul propriu de rezervări.

10. Programările proprii

Acestea se pot face din Meniul mobil, secțiunea ”Rezervare nouă”.

Atunci când o spălătorie sau centru de detailing auto dorește să nu mai primească rezervări într-un anumit interval, dintr-o anumită zi, își poate bloca programările făcând propriile rezervări reale sau fictive.
Pentru orice rezervare, vor fi introduse obligatoriu: numărul de înmatriculare al autovehiculului, ziua și ora rezervării.

Rezervările făcute manual în aplicație de către reprezentanții spălătoriei sau centrului de detailing auto nu vor aduce nici un venit suplimentar acestora, fiind gratuite pentru clienti.

Propriile rezervări introduse manual în aplicație, pot fi anulate oricând fără costuri suplimentare.